... ...
Bulvár
V@gina szépségverseny – Magyar lányé a világ egyik legszebb v@ginája…

V@gina szépségverseny. Brian Sloan az ügyvédi pályát hagyta maga mögött, hogy egy férfiaknak szóló “játékszert” kezdjen gyártani. A fejlesztés során odáig jutott, hogy nagy szüksége lett egy szép műv@ginára – és itt jött képbe a v@gina-szépségverseny.

A férfi cserélhető szilikon hüvelyeket akart gyártani az Autoblow2 nevű s**xjátékékához, de itt falba ütközött. Ekkor jött a zseniális ötlet: v@gina-szépségversenyt rendez, hogy a legszebb p**cikból gyárthasson műv@ginákat. A reklámnak sem utolsó fogás nagy sikerű esemény lett, amelyre 182 nő jelentkezett a világ minden tájáról.

A lányok az 5000, 2500 és 1250 dolláros díjakért versenyezték, és természetesen azért , hogy az ő v@ginájukról mintázott szilikonba dughassa megannyi férfi a …ját. Az indulók közeli képet töltöttek fel intim testrészükről a verseny honlapjára, a közönség pedig szavazott.

A három dobogós európai lett: a 27 éves, brit Nell hozta el a fődíjat, a 23 éves, német Jenny lett az ezüstérmes, és a mi büszkeségünk, a 20 éves magyar lány, Anita hozta el a bronzérmet.A díjakat Berlinben adták át, ahol meg is csinálták a 3D szkennelést, vagyis levették a mintát a lányok v@ginájáról.

Sztárkafé.hu nyomán

 

loading...

Kövess minket a Facebookon!