... ...
Bulvár
Ter­ror­ve­szély Ró­má­ban? Be­pá­ni­kolva me­ne­kült a tö­meg­ből Zi­mány Linda!

A gyö­nyörű jo­gász-mo­dell leg­na­gyobb szen­ve­dé­lye az uta­zás! Mos­ta­ná­ban vi­szont egyre gyak­rab­ban lesz úrrá rajta a fé­le­lem! Zi­mány Lin­dát el­bor­zasztja, ami a vi­lág­ban tör­té­nik, ki­ké­szíti a ter­ro­riz­mus!

Zimány Linda exkluzív interjút adott lapunknak! A gyönyörű jogász-modell szenvedélye az utazás, de mostanában gyakran eszébe jut a terrorizmus, ami megrémiszti.

“Szomorúnak tartom, hogy  az utóbbi időben a terrorizmus elérte, amit akart, hiszen valóban minden városban eszembe jut egy-egy felkapottabb turista célpontnál, hogy belelő valaki a tömegbe, és meghalhatok. Eddig sosem voltak ilyen gondolataim, de az utóbbi időben sajnos egyre többször van. Most például Velencében, a Rialtónál jutott ez eszembe, legutóbb pedig Rómában, a Trevi kútnál pánikoltam be, és ki kellett menjek a tömegből. Nagyon szomorú vagyok emiatt! A Las Vegas-i katasztrófa számomra kegyetlen perceket okozott, hiszen mondhatom, hogy a második otthonom a város Los Angeles mellett. Ott nyertem a Tropic Beautyt, és amíg Los Angelesben éltem, valóban második otthonom volt, hiszen heti szinten jártam át rendezvényekre a versennyel kapcsolatban. Rengeteg amerikai barátom él a városban! Volt, aki ott is volt a koncerten! Falfehéren vártam, hogy visszajelezze a Facebookon, hogy jól van. Borzasztó ez az egész, nincsenek szavak rá. Csodálatos helyen élünk, de egy rendkívül kegyetlen világban…”

Ripost nyomán

loading...

Kövess minket a Facebookon!