... ...
Bulvár
Kiderült, hányadik helyen áll Orbán Viktor a legvonzóbb politikusok listáján – Nem fogod elhinni ki előzte meg…

A legvonzóbb politikusok listáján csak a fizimiska számít! A legvonzóbb ezúttal a kanadai miniszterelnök, Justin Trudeau lett, a legkevésbé tetszetősnek pedig az észak-koreai diktátor, Kim Dzsungun bizonyult a hottestheadsofstate.com összeállításában.

Orbán Viktor magyar miniszterelnök 6 év alatt 62 hellyel került hátrébb: jelenleg a 78. helyen áll.

Orbán Viktor az elmúlt időszakban megpocakosodott és meg is őszült – kezdte Kiszelly Zoltán politológus. – Ezek a változások a személyiségén is megjelennek, ami nagyon fontos egy vezető kisugárzásánál.

Orbán Viktor hat éve még 16. volt a listán/Fotó:MTI

A hottestheadsofstate.com listájának készítői állítják: nem veszik figyelembe a rangsoroltak politikai szerepvállalását, csak a külcsín számít.

Viccesnek és szórakoztatónak szántuk a listát, valamint oktatni akartuk az embereket – fejtette ki Kate, a lista egyik létrehozója.

A magyar kormányfő hat év alatt 62 helyet rontott, már csak a 78./Fotó:MTI

A rangsort először 2009-ben állítottak fel, akkor az első Julija Timosenko korábbi ukrán miniszterelnök, az utolsó pedig Kim Dzsongun észak-koreai vezető lett. Utóbbi máig megőrizte sereghajtó szerepét. Az első listán a magyar miniszterelnök nem kapott helyet, ám az akkori köztársasági elnök, Sólyom László a 125., Áder János a 167. volt. Orbán jelenlegi 78. helyezésével nemcsak őt, de a 137. helyen álló Donald Trump amerikai elnököt is megelőzte, Vlagyimir Putyin orosz elnök és Ferenc pápa ellenben jóval jóképűbbnek bizonyult, mint a magyar miniszterelnök. Előbbi a 23., míg utóbbi az 54.

Justin Trudeau kanadai miniszterelnök tarolt/Fotó:AFP

A bhutáni Dzsigme Keszar Namgyal Vangcsuk ezüstérmes lett a listán/Fotó:AFP

Enrique Pena Nieto mexikói elnök a harmadik helyet csípte el/Fotó:AFP

Az észak-ko­reai diktátor, Kim Dzsungun évek óta sereghajtó/Fotó:AFP

Orbán kevesebb időt fordít a külsejére – kezdte Szabó Csillag, a Miss International Hungary 2016 győztese. – Az egészséges életmód kapcsán sem mutat jó példát: folyamatosan zsíros ételekről posztol a Face­bookon. Ha más életvitelt folytatna, jót tenne neki! – mondta a szépség.

Top 10

1. Justin Trudeau (Kanada), 2. Dzsigme Keszar Namgyal Vangcsuk (Bhután), 3. Enrique Pena Nieto (Mexikó), 4. Jovenel Moise (Haiti), 5. Kolinda Grabar-Kitarovic (Horvátország), 6. Edi Rama (Albánia), 7. Bjarni Benediktsson (Izland), 8. Alekszisz Ciprasz (Görögország), 9. Malcolm Turnbull (Ausztrália), 10. Patrice Talon (Benin)…78. Orbán Viktor (Magyarország)… 199. Kim Dzsongun (Észak-Korea)

Blikk nyomán

 

loading...

Kövess minket a Facebookon!