... ...
Hírek
Így ölte meg kisfiát a bu­da­pesti rend­őrnő! A kisfiú hiába kö­nyör­gött éle­té­ért, anyja két lö­vés­sel vég­zett vele

Előre ki­ter­velte bor­zal­mas tet­tét a gyer­me­két ki­végző rend­őrnő, aki végül ön­gyil­kos lett. A kisfiú hiába kö­nyör­gött éle­té­ért, anyja két lö­vés­sel vég­zett vele.

Kedden délután fél háromkor két tompa puffanást hallottak a lakók a XVIII. kerületi Bartók Béla utcában. Akkor még senki sem sejtette, hogy milyen szörnyű tragédia történt, ugyanis egy szolgálaton kívüli rendőrnő lelőtte 10 éves fiát,majd magával is végzett. Minderre csak később derült fény, amikor a rendőrnő édesanyja megérkezett lányához, és megtalálta a holttesteket.

Éppen a kapu előtt álltam, amikor kiabálásra lettem figyelmes. Egy vékonyabb hang, vagy gyereké, vagy nőé lehetett, azt kiabálta, „ne, ne, ne!”, aztán jöttek a lövések. Soha nem fogom elfelejteni

– mondta el a Blikknek elgyötörten a rendőrség egyik tanúja, és hozzátette: két lövést hallott, az egyik hangosabb, a másik tompább, ami azért lehetett, mert az első találatot messziről adta le a nő, a második lövésnél viszont közvetlenül a kisfia testéhez tartotta a pisztolyt.

Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője elmondta, hogy az ügyészi részvétellel tartott helyszíni szemle hajnalban fejeződött be. Az elkövetés körülményeit még vizsgálják, az esettel kapcsolatban – kegyeleti okok miatt – részletesebb tájékoztatást nem adhat.

Borzalmas tragédia történt a XVIII. kerületben (Fotó: MTI)

Ripost nyomán

loading...

Kövess minket a Facebookon!