... ...
Érdekességek
Hát­bor­zon­gató dol­go­kat rög­zí­tett az is­kola ipari ka­me­rája!

Csak erős ideg­ze­tű­ek­nek.

A néhány nappal ezelőtti a felvétel, azóta sincs rá magyarázat. Az írországi Corkban az egyik iskola kamerája megmagyarázhatatlan dolgot vett fel.

A Deerpark iskolában érdekes filmkockákat rögzítettek, miután mozgásérzékelő kamerákat szereltek fel. A felvételen az látszik, mintha az ajtó saját magától nyílna ki, majd csapódna be, egy igen érdekes ütemre. – adja hírül a Dailymail online felülete.

Itt azonban nincs vége a rejtélyes jelenségnek: a szekrények egyike magától kinyílik és a benne lévő papírok mindenfelé szétrepülnek, majd a csúszásveszélyre figyelmeztető tábla is felborul.

 

„Természetesen kaptunk értesítést arról, hogy mozgás van az iskolában és miután visszamentünk, megnéztük a felvételeket. Az éjszaka közepén történt mindez. Nem térünk magunkhoz, nem értjük, mi volt ez.” – mondta el Kevin Barry igazgató. Hozzátette: „Nagyon érdekes az is, hogy amikor egyszer az egyik tanárunk elhozta a háziállatát, az állatka nem akart ezen a részen végigmenni.”

Mr. Barry nem tudja, hogy esetleg csak arról van-e szó, hogy valaki egy jól megtervezett tréfát űz velük, ami egyébként az 1828-as évek óta folyik.

Az épület nagyon régi, hosszas történelme van. „Az emberek néha hallanak fura zajokat a régi épületekben, de ez az első, hogy valamit le is filmeztünk.”

Az igazgató még azt nyilatkozta, bár mozgásérzékelő kameráik vannak, a többi semmi szokatlant nem vett fel.

Daily Mail, Ripost nyomán

loading...

Kövess minket a Facebookon!