... ...
Misztikum
Egy brit rendőr tanúja volt, ahogy magas fehér idegenek egy friss gabonakört vizsgálnak

Nem sokan tudják, de még 2009-ben egy brit rendőr szemtanúja volt, ahogy “idegen lények” egy friss gabonakört vizsgálgatnak egy mező közepén.

A rendőr őrmester, akit nem neveztek meg, éppen szolgálaton kívül volt, amikor tanúja volt a szokatlan “lények” jelenlétének a területen, számolt be a brit The Telegraph hírügynökség. (1)

A rendőr félrehúzódott az autójával, és átsétált a mezőre, hogy lássa, mi történik, miközben furcsa “érzése” támadt azzal kapcsolatban, amit látott. Ahogy azonban közeledett a “férfiakhoz” -, akik egyébként majdnem mind 2 méter magasak voltak – hirtelen meghallott “egy statikus elektromos hangot“, és a trió olyan “gyorsan elszaladt, amilyet embertől még sohasem látott“, ami számára úgy tűnt, hogy teljesen “irreális“.

A furcsa esemény helyszínét elhagyva a rendőrtiszt gyorsan beugrott az autójába, és visszatért Marlborough-ba, Wiltshire-be, majd felvette a kapcsolatot paranormális szakértőkkel, és elmondta nekik, amit látott.

Nem meglepő módon a rendőrség, ahol a férfi dolgozott, nem volt hajlandó kommentálni az eseményt mondván, hogy az “egy személyes ügy!

A meg nem nevezett rendőr egy Andrew Russell nevű gabonakör kutatónak kérte a támogatását. Andrew részletes leírást adott arról, amit a rendőr látott azon a szokatlan napon.

Először azt hitte, hogy törvényszéki tisztek voltak fehér overálba öltözve. Megállt a kocsijával, és megközelítette a területet. Az alakok csaknem 2 méter magasak voltak, és szőke hajúak. Úgy tűnt, mintha a termést vizsgálták volna. Amikor a mező szélére ért, egy olyan hangot hallott, ami szerinte nem sokban tért el a statikus elektromosságétól. Ez a recsegő zaj úgy tűnt, hogy átfut a mezőn, és a termés finoman mozgott közel ahhoz, ahonnan a zaj hallható volt.

Odakiabált az alakoknak, akik először ügyet sem vetettek rá, és oda sem néztek a férfira. Amikor megpróbált belépni a gabonatáblára, felnéztek, és futásnak eredtek.Elmondta, hogy “Gyorsabban futottak, mint bármelyik férfi, akit valaha láttam. Én sem vagyok lomha, de ők nagyon gyorsan mozogtak. Elfordultam egy pillanatra, és amikor visszanéztem, addigra eltűntek.

Ekkor megijedtem. A zaj még mindig hallatszott, de egy nyugtalan érzés fogott el, és visszaindultam az autómhoz. A nap további részében lüktető fejfájásom volt, ami nem akart elmúlni.”

A furcsa incidensre július 6-án került sor, amikor a rendőr lehajtott az útról. Három, látszólag nagyon magas alak vizsgálta a furcsa alakú gabonakört a mezőn, és úgy tűnt, hogy nagyon érdekli őket.A gabonakör már napokkal korábban, az incidens előtt is ott volt.

A Wiltshire-i rendőrség szóvivője szerint:

A rendőr szolgálaton kívül volt, amikor ez történt, ezért nem kommentáljuk az esetet, mert ez egy személyes, és nem rendőrségi ügy.

Egy másik gabonakör szakértő, Colin Andrews is megvizsgálta az incidenst Andrew Russell mellett, és elmondta, hogy őt meggyőzte a rendőr története, és nem lát semmilyen okot arra, hogy a tisztviselő miért találta volna ki az eseményt.

Egészen meg vagyok győződve róla, hogy a rendőrnek volt egy tapasztalata azon a napon, amit még nem teljesen tudtunk feltárni. Azt hiszem, hogy a lények szokatlan mozgása, és a poltergeist élmény elég információt adnak arról, hogy azt mondjuk, valós dolog volt,” – mondta.

Vannak, aki úgy vélik, hogy akiket a rendőr látott, a magas fehér idegenek voltak. A magas fehérekről számos esetben tettek tanúvallomást hivatalos személyek nyilvánosan, akikről úgy vélik, hogy nagyon szoros kapcsolatban állnak a Földdel, és figyelik minden lépésünket.
Mások szerint a gabonaköröket “gömbök” hozzák létre – lásd az alábbi videót, melyen látszólag kis méretű gömböket sikerült filmre venni, miközben egy gabonakört készítenek 1996 augusztusában.

UFO International Project – Új Világtudat nyomán

loading...

Kövess minket a Facebookon!